Allmänna villkor

BETALNINGSVILLKOR

Genom att beställa varor hos delila.se accepterar du våra köp- och leveransvilkor. Avtalet upprättas samtidigt som din beställning accepteras. Enligt lag måste du vara över 18 år för att få göra en kortbetalning på delila.se

ORDERBEKRÄFTELSE

När vi mottagit din beställning skickas det inom kort ut en orderbekräftelse till din e-postadress. Där finns all information om din beställning. Kontrollera alltid din bekräftelse och kontakta oss snarast om något är fel eller känns oklart. Om du önskar ändra en beställning i efterhand kontaktar du oss med din fråga så ser vi till att hjälpa dig på bästa vis. Om du vill ändra i en order som vi redan har hunnit leverera gäller köpvillkoren som anges här under i köp- och leveransvillkor.

På grund av det digitala formatet av fotot kan vi inte garantera att bilderna återges i precis rätt färg som den verkliga produkten.

BYTES- OCH RETURRÄTT

Som kund på Delila.se har du retur- och bytesrätt i 14 dagar. Det innebär att du har 14 dagar på dig, från det att du hämtat ut paketet och godkänna det du beställt. Returnerade varor skall vara oanvända och i sin originalförpackning samt etiketter skall finnas kvar i sitt originalskick. Om så inte är fallet skickar vi tillbaka varan till dig och du blir debiterad 100 kr för frakt.

Kom ihåg att det är du som kund som är ansvarig för paketet fram till det att vi mottagit returen. Alla varor som skickas tillbaka, måste vara packade i sin orginalpaketering.

Du bekostar själv returen. Använd förslagsvis DHL, PostNord eller Schenker för säker leverans tillbaka till oss. Spara ditt inlämningskvitto – tänk på att du ansvarar för varan till vi har mottagit den.

Delila.se åtar sig inget ansvar för transportskador till följd av dålig emballering. Vid byte, retur eller reklamation följer vi Konsumentverkets regler för e-handel.

Klicka här för att skriva ut en returblankett

LEVERANSTID

Leveranstiden är vanligtvis 1 – 3 arbetsdagar från beställningsdagen. Se info på den enskilda produkten. Om produkten är slut i lager kan den finnas hos leverantören. Produkter som måste beställas kan ta upp till två veckor eftersom vi har specialdesignade kollektioner från våra leverantörer. Vid leveransförsening har du rätt att häva köpet.? Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella prisfel.

Skulle en produkt inte finnas tillgänglig för omgående leverans så framgår det tydligt på produkten och i kassan. Om vissa delar av din order inte kan levereras omgående får du gärna kontakta oss så hjälper vi dig ordna en delleverans eller en liknande vara. Kan vi inte hålla avtalad leveranstid på grund av att varan tagit slut kontaktar vi dig. Om paketet inte kommit fram, ska du meddela oss detta inom 14 dagar från beställningsdatumet. Du kan häva ditt köp utan kostnad om vi inte uppfyller leveransvillkoren. Vid storhelger, högtider och trafikstörningar kan ditt paket försenas. Observera att ändringar i leveranser kan ske i samband med helgdagar.

DRÖJSMÅL I LEVERANS

Även om vi gör vårt yttersta för att leverera det som du beställt i utlovad tid kan det bli fel. Om leveransen dröjer längre än vad som har utlovats ber vi dig kontakta oss omgående så att vi kan undersöka varför leveransen dröjer. Om du inte längre vill ha en försenad vara, vänligen kontakta oss så fort som möjligt.

OM DU INTE HÄMTAR UT DITT PAKET

För paket som du inte hämtar ut debiteras du en avgift på 200 SEK. Avgiften motsvarar kostnaderna för expeditionsavgift, returfrakt och hantering. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du hämta ut paketet på ditt utlämningsställe och skicka tillbaka det till oss.

TRANSPORT

All transport sker med Postnord. Eventuella transportskador ska anmälas direkt vid utlämningsstället. Skicka därefter ett mail till info@delila.se så vi kan vidtaga åtgärder mot transportföretaget.

BETALNINGSVILLKOR

Genom att beställa varor från delila.se accepterar du våra köp och leveransvillkor. Avtalet upprättas samtidigt som din beställning accepteras. Enligt lag måste du vara över 18 år för att få göra en kortbetalning på delila.se

REA/ERBJUDANDEN

REA gäller så långt lagret räcker. Erbjudanden utan ett tydligt slutdatum gäller så långt lagret räcker.

PRISER

Alla priser på Delila.se är angivna i svenska kronor (SEK), inklusive moms.

VI SAMARBETAR MED

ENKELT ATT BETALA.

Hos oss kan du välja att betala på flera olika sätt. Väljer du att betala med kort kan välja att betala med American Express?, Mastercard eller Visa. Du kan också göra en banköverföring via din internetbank.

Faktura. Handla nu – betala efter leverans!

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor. På Mitt Klarna kan du betala, delbetala och förlänga din faktura direkt online.

 • Få hem varan innan du betalar
 • Betalningstid – alltid 14 dagar
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans – och hemförsäljningslagen
 • Betala din faktura direkt på mitt.klarna.se
 • Möjlighet till delbetalning

Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift på 60,00 kr samt dröjsmålsränta om 25.50%. Vid köpet görs en mikroupplysning för att vi ska veta att du är du. Dina personuppgifter behandlas då i enlighet med personuppgiftslagen.

Vid fakturabetalning kan leverans endast ske till din folkbokförda adress. Det är för att säkerställa att inga obehöriga kan beställa varor till sig själv med en annan persons personuppgifter. Om du inte vill beställa dina varor till din folkbokförda adress får du välja något av våra andra betalningssätt.

DELBETALA FRÅN 50 KR/MÅN MED    KONTO

Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp. Du kan även välja att betala och se översikten direkt på Mitt Klarna.

 • Få alltid varan innan du betalar
 • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
 • Handla nu – betala i slutet av nästkommande månad
 • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
 • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

0 kr i uppläggningsavgift. För Klarna konto gäller årsräntan på 19,5% och effektiv ränta från 26,99% vid köp om 10 000 kr. Med andra ord blir den genomsnittliga räntekostnaden per månad, om du handlar något för 1 000 kr, ca 16,5 kr. Räntan är även avdragsgill. Klarnas allmänna villkor hittar du här.

ÅNGERFRIST OCH MEDDELANDE

Vår målsättning är att du ska bli nöjd med den vara eller de varor du köper hos oss. Handlar du från Delila.se har du enligt distans- och hemförsäljningslagen rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från att du har tagit emot din beställning. Du måste dock meddela oss om du vill göra en retur. För att snabbare kunna hantera ditt ärende ber vi dig uppge ditt ordernummer.

Observera att det inte betraktas som ett utnyttjande av ångerrätten att inte hämta ut ett paket eller att inte ta emot en leverans.

ÅTERBETALNING

Återbetalning för en returnerad vara betalas tillbaka till ditt konto inom 30 dagar.

FORCE MAJEURE

Delila.se är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl.a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof. I force majeure ingår myndighets beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t.ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsetts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.

LAGEN OM DISTANSHANDEL

Delila.se följer lagen om distanshandel. Läs mer här.

TVIST

Vid eventuell tvist kommer Delila.se att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer

FÖRETAGSUPPGIFTER

Majeni AB
Färnebogatan 47
12342 Farsta
orgnr: 559009-3513
www.delila.se

 


Delila på Instagram